Arjan Vos

Projectmanagement & advies in online communicatie

Publicaties

Enterprise Social Media - Connecting people in organizations

Data Pioneers Multiscope - April 10, 2013

'Alles over KPN vindt je op TeamKPN;' dit was de start van het interne social communicatie platform dat medewerkers informeert en verbindt. Inmiddels is het platform de communicatie backbone van KPN geworden en gaat het verder dan alleen interne communicatie. De medewerker als consument, als ambassadeur en helpen van klanten staat centraal in de laatste ontwikkelingen. Arjan gaat in zijn presentatie in op de start, de toekomst, actuele lessons learned en op welke manier de interne learnings toegepast worden in de externe communicatie met social media.

KPN houdt medewerkers betrokken en geinformeerd met eigen social media platform 

Kwestie van Kracht, topbedrijven in een dynamische arbeidsmarkt  - January 17, 2013

Hoe slaag je erin de medewerkers van een groot en complex bedrijf
als KPN met elkaar en met de organisatie te verbinden, ze op
eenvoudige en persoonlijke wijze te laten communiceren en vooral
de betrokkenheid te vergroten? KPN kreeg het voor elkaar met
TeamKPN, een eigen social-mediaplatform.

#Interne communicatie online. Wie volgt? 

C Magazine, communicatievereniging Logeion - November 1, 2012

De tijd lijkt rijp om de interne communicatie te verrijken met sociale media. Een online communicatieplatform – in welke vorm dan ook – biedt veel voordelen voor organisaties. C vroeg naar de ervaringen van koplopers KPN, Rijkswaterstaat en Ziggo. 

‘Het traditionele intranet is straks verleden tijd.’ Arjan Vos van KPN is er duidelijk over. En dat duurt niet lang meer, verwacht hij. KPN ontwikkelde voor de eigen organisatie het online communicatieplatform TeamKPN dat inmiddels het hart van de organisatie is.

Vergeet intranet, Social is de toekomst

DutchCowboys - October 11, 2012

Weten wat anderen doen, een vraag in de groep gooien, een interessant artikel delen: social media zorgen voor meer verbondenheid en inspiratie. Daarmee zijn ze ideaal als intern communicatiemiddel, dat ervaarden de ontwikkelaars van het interne socialmediaplatform van KPN. Zij ontwikkelden een extra platform naast het intranet, dat later uitgroeide tot het centrum van KPN’s interne communicatie.

 

Opbellen
E-mail